معرفی ۱۳ کتاب مؤثر مدیریت زمان

مقدمه

خواندن کتاب‌های مدیریت زمان یک عادت فوق‌العاده مفید است که می‌تواند زندگی شخصی و حرفه‌ای افراد را بهبود بخشد. برخی از مهم‌ترین مزیت‌های خواندن چنین کتاب‌هایی عبارتند از: بهبود مدیریت زمان، افزایش بهره‌وری افراد، کاهش استرس، افزایش تمرکز، بهبود عملکرد و تصمیم‌گیری، افزایش سطح اعتماد به نفس، بهبود ارتباطات، پیشرفت حرفه‌ای، افزایش انگیزه و پیشرفت و رشد شخصی. در ادامه قصد داریم شما را با ۱۳ کتاب مؤثر مدیریت زمان آشنا کنیم.
13 کتاب تقویت مدیریت زمان
فهرست مطالب

‎‌۱ـ به انجام رساندن کارها: هنر بازدهی بالا بدون استرس

این کتاب اثر دیوید آلن و یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز است. آلن در این کتاب به ارائهٔ روش‌های کارآمدی برای مدیریت زمان و اولویت‌بندی وظایف می‌پردازد. این کتاب در سال ۲۰۰۱ منتشر شد و بلافاصله به یکی از اثرگذارترین کتاب‌ها در حوزهٔ مدیریت زمان تبدیل شد. البته آلن بعدها تغییراتی در مطالب این کتاب به وجود آورد ولی محتوا و ساختار اصلی آن همچنان حفظ شد.
کتاب به سرانجام رساندن کار ها

۲ـ قورباغه‌ات را قورت بده

این کتاب اثر برایان تریسی است و در ۲۱ مرحله به شما می‌آموزد چطور در کمترین زمان ممکن، بیشترین کارها را انجام بدهید. از نکات مثبت این کتاب معروف آن است که در پایان هر فصل تمریناتی آورده شده که با انجام آن‌ها می‌توانید تکنیک‌های ارائه‌شده را به خوبی فرابگیرید و در مدیریت زمان خود موفق عمل کنید.

کتاب قورباغه ات را قورت بده!

۳ـ هفت عادت مردمان مؤثر

کتاب «هفت عادت مردمان مؤثر» نوشتهٔ استفان ریچاردز کاوی، معروف به آر کاوی، نویسنده، تاجر و سخندان معروف آمریکایی است که به توسعهٔ فردی و حل مشکلات شخصی و حرفه‌ای افراد از طریق ۷ عادت مؤثر می‌پردازد. این کتاب در سال ۲۰۰۴ منتشر و با استقبال خوبی مواجه شد. این کتاب تاکنون به ۳۸ زبان دنیا ترجمه شده است.
کتاب هفت عادت مردمان موثر

۴ـ پروژهٔ بهره‌وری: دستیابی به موفقیت‌های بیشتر با مدیریت درست زمان، توجه و انرژی

این کتاب که جزو بهترین کتاب‌های حوزهٔ مدیریت زمان محسوب می‌شود، اثر کریس بیلی است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. بیلی در این کتاب به ارائهٔ تجربیات شخصی و راهکارهایی برای مدیریت زمان، توجه و انرژی در راستای بهره‌وری بیشتر می‌پردازد. این کتاب شامل ۲۵ توصیهٔ عملی برای تسلط بر مهارت مدیریت زمان است.
کتاب پروژه بهره وری

۵ـ مدیریت جامع زمان

جولی مورگن استرن، نویسندهٔ کتاب « مدیریت جامع زمان»، در کتاب خود تکنیک‌ها و راهکارهای قدرتمند برای مدیریت زمان را ارائه می‌دهد و به مخاطبان کمک می‌کند تا برنامه‌های مؤثری برای زندگی شخصی و حرفه‌ای خود تعیین کنند. این کتاب پر از مثال‌هایی است دربارهٔ افراد ناموفقی که با تکنیک‌های همین کتاب به مدیریت زمان و موفقیت دست یافته‌اند.
کتاب مدیریت زمان

۶ـ فردا انجامش بده

این کتاب اثر مارک فوستر، نویسندهٔ بریتانیایی است که موضوع اصلی آن مدیریت زمان در سطح فردی و اولویت‌بندی وظایف است. فوستر در این کتاب به ارائهٔ راهکارهای مدیریت زمان و همچنین افزایش تمرکز می‌پردازد. این کتاب مختص کسانی است که در انجام وظایف خود به صورت منظم دچار مشکل هستند.
کتاب فردا انجامش بده!

۷ـ عادت به اکنون

نیل فیوره روانشناس معروف آمریکایی و نویسندهٔ کتاب «عادت به اکنون»، در کتاب خود به روش‌های مقابله با به تعویق انداختن کارها و لذت‌بردن از زمان آزاد بدون احساس گناه می‌پردازد. این کتاب اولین بار در سال ۱۹۸۸ چاپ و به سرعت به یکی از کتاب‌های پرفروش آمازون تبدیل شد. «عادت به اکنون» به عنوان یکی از کتاب‌های حوزهٔ روانشناسی عمومی بارها تجدید چاپ شده است.
کتاب عادت به اکنون

۸ـ عادت‌های اتمی

این کتاب اثر جیمز کلیر است که در سال ۲۰۱۸ چاپ و منتشر شده است و در همان زمان جزو پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت. در این کتاب کلیر به اهمیت عادات روزمره برای بهبود کارایی و موفقیت در زندگی می‌پردازد و روش‌های کارآمدی برای مدیریت بهتر زمان و ایجاد عادات مفید را شرح می‌دهد.
کتاب عادت های اتمی

۹ـ کار عمیق

کتاب «کار عمیق» نوشتهٔ کال نیوپورت، از نویسندگان حوزهٔ کار و فرهنگ در آمریکا است. نیوپورت در این کتاب به مطالعه و تمرکز عمیق بر روی وظایف مهم پرداخته و راهکارهایی برای ایجاد فضای مطالعهٔ مؤثر ارائه می‌دهد. این کتاب با کمک به حفظ تمرکز بیشتر باعث می‌شود که بتوانید از زمانتان استفادهٔ بهتری داشته باشید.
کتاب کار عمیق

۱۰ـ مدیریت توجه

این کتاب اثر «نیر ایال» و «جولی لی» است که در زمینهٔ توسعهٔ فردی نوشته شده است. این کتاب اولین بار در سال ۲۰۱۹ منتشر و برندهٔ جوایزی همچون OWL و Goodreads و… شده است. این کتاب به ارائهٔ تکنیک‌هایی کارآمد و اجرایی برای مدیریت تمرکز و افزایش مهارت مدیریت زمان می‌پردازد.
کتاب مدیریت توجه

۱۱ـ هفتهٔ کاری چهارساعته

این کتاب اثر یکی از بهترین کارآفرینان آمریکایی به نام تیموتی فریس است که اولین بار در سال ۲۰۰۷ میلادی چاپ و منتشر شده است. این کتاب بر محوریت مدیریت زمان نوشته شده است و به گفتهٔ فریس مطالعهٔ آن برای کسانی که از شغل خود ناراضی هستند و به دنبال درآمد بیشتری می‌گردند مفید است.
کتاب هفته کاری چهار ساعته

۱۲ـ مدیریت زمان

کتاب «مدیریت زمان» نوشتهٔ مارک منچینی و یکی از کتب پرطرفدار در حوزهٔ مدیریت زمان است. این کتاب به طرز کارآمدی به ارائهٔ راه‌های بهبود مهارت‌های مدیریت زمان، اهمیت تعیین اولویت‌ها، تأثیر استفاده از وقت و… می‌پردازد. منچینی به طرزی ساده و عمقی مفاهیم مدیریت زمان را برای خوانندگان خود توضیح می‌دهد و راهکارهایی عملی برای بهبود مهارت‌های زمانی را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.
کتاب مدیریت جامع زمان

۱۳ـ برنامه‌ریزی به روش بولت ژورنال

این کتاب اثر رایدر کارول است که در سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر شده است. این کتاب دربارهٔ یک روش برنامه‌ریزی شخصی به نام «بولت ژورنال» یا به اختصار BuJo است که به خوبی می‌تواند به افراد در بهبود سازماندهی زندگی شخصی‌شان کمک کند. بولت ژورنال یک سیستم ساده و انعطاف‌پذیر برای برنامه‌ریزی است که امکان مدیریت زمان و کارها و وظایف را فراهم می‌کند.
کتاب برنامه ریزی به روش بولت ژورنال

در این مقاله سعی کردیم شما را با ۱۳ عدد از بهترین کتاب‌های حوزهٔ مدیریت زمان، از گذشته تا امروز، آشنا کنیم.

فهرست مطالب

نوشته های اخیر

سعید حسینی فرد به عنوان کوچ به دیگران کمک می‌کند تا اهداف خود را در زندگی و مسیر شغلی خود از طریق شناسایی نقاط قوت و ضعف، محقق کنند. در نتیجه، کوچینگ مدیران کسب‌وکار یک فرایند آموزشی و مشاوره‌ای است که در آن یک کوچ متخصص، به مدیر کمک می‌کند تا عملکرد خود را در محل کار بهبود بخشد. جهت دریافت وقت مشاوره، شماره تماس خود را وارد نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *