کتاب کوچینگ کارکنان

معرفی کتاب | کوچینگ کارکنان

نویسنده : رابرت ای ووبلدینگ 
مترجم : علی صاحبی (۱۳۴۳) 
امیرمحمد پهلونژاد 
انتشارات : اندیشه احسان 
تعداد صفحات : ۱۶۴ صفحه  
نام انگلیسی: Employee Motivation 

معرفی کتاب کوچینگ کارکنان اثر رابرت ای ووبلدینگ

یک تصور نادرست ولی بسیار شایع وجود دارد. این تصور که یک نفر می تواند با به کار گیری یک محرک متقاعد کننده فرد دیگری را به کاری وادار کند. این طرز فکر غلط در ادارات و موسسات ما نفوذ کرده است. دولتمردان نیز وقتی که اعتقاد دارند جرایم سخت تر می تواند مشکل مواد مخدر را حل کند، در واقع این باور غلط شایع را پذیرفته اند. هیئت مدیره و مسئولان اجرایی مدارس نیز زمانی که وقت خود را تلف می کنند تا تنبیه های به اصطلاح موثر بیشتری را برای کنترل کردن دانش آموزان پیدا کنند به این طرز فکر باور دارند. برخی از روانشناس ها و سایرین نیز تلاش میکند تا رفتارهای دیگران را خاموش یا تقویت کنند و به آنها پاداش دهند. در دنیای کارمندی (سازمانی)، که اغلب آدم ها میزان زیادی از وقت خود را در سازمان می گذرانند، در تأیید این طرز فکر غلط، سازمانها و موسسه هایی که باور دارند نیروهای انسانی می توانند از بالا کنترل شوند، نسبت به سایر موسسات تعدادشان بیشتر است. آموزه هایی که در این کتاب توضیح داده شده، بر این باور استوارند که کارکنان می توانند حمایت شوند و کمک دریافت کنند تا بهره ورتر شوند، احساس ارزشمندی بیشتری بکنند، از خود ابتکار عمل نشان داده و کار کیفی انجام دهند. بر اساس آموزه های این کتاب، تمام این موارد فقط زمانی اتفاق خواهند افتاد که نیازهای کارکنان توسط کارشان و توسط روش مدیریت و راهبری که دریافت می کنند، برآورده شود.
این کتاب توضیح می دهد چگونه می توان از مفهومی به نام نیازهای انسانی در جهت کمک به افراد برای یافتن انگیزه های درونی خود استفاده کرد؟

قسمت هایی از کتاب کوچینگ کارکنان (لذت متن)

از آنجایی که غالبا کارکنان با انگیزه در کار خود موفق می شوند، همه مدیران و سرپرستان – کم و بیش – به دنبال این هستند که به کارکنان خود انگیزه بدهند. اگر تلاش های آنها برای انگیزه دادن به کارکنان با شکست روبه رو شود، بعضی از مدیران گرایش پیدا می کنند تا محیطی از تهدید، ترس و اجبار به وجود آورند، و به این وسیله باعث می شوند تا کارکنان به احتمال زیاد اهداف سازمان را جدی نگرفته و خدمات و محصولاتی کم کیفیت ارائه کند. اشتباه رایج، درک نکردن این نکته مهم است که انسانها از درون برانگیخته و انگیزه مند می شوند و نه از بیرون و توسط محرکهای خارجی.
فصل یک : چرا کارکنان موفق می‌شوند یا شکست می‌خورند؟
فصل دو : چشم‌انداز جاری
فصل سه : انتظار چه چیزی را داریم؟
فصل چهار : سیستم WDEP چیست؟
فصل پنج : ساختن محیط
فصل شش : سخنی درباره بررسی‌های موردی
فصل هفت : بیش از حد دلپذیر… بیش از حد اقتدارگرا… و یک روش جایگزین
فصل هشت : فکر می‌کنی که در لحظه می‌توانی مدیریت کنی؟
فصل نه : نادیده‌گرفتن مسئله/مشکل
فصل ده : موضع دفاعی گرفتن، بهانه‌تراشی و حمله
فصل یازده : اجتناب کردن از رفتار مسئله‌ساز… یا ایجاد برنامه‌هایی برای تغییر
فصل دوازده : مواجه شدن با یک سبک زندگی ناسالم
فصل سیزده : بهبود کیفیت کلی
فصل چهارده : جمع‌بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *